Ozzy, Rocky og de andre hundene på Solplassen

God kveld alle hundevenner 😀

Thor, Theo, Ozzy, Snehvit, Rocky og Oscar var på Solplassen. Vi har hatt masse sol og koselig besøk i helgen, endelig er det vår!

Ozzy kom til Solplassen i april i fjor, fikk seg en ny eier raskt men er dessverre kommet tilbake. Eierene hans var dessverre nødt til å ta avgjørelsen om at de ikke var rette for hverandre, men de prøvde lenge. Så nå krysser vi fingrene for at vi klarer å finne Ozzy en match! Les mer om Ozzy her.

Lola, Nico og Oscar venter fortsatt på de rette eierene, Nico reiser vi fosterhjem i dag for litt ekstra tlc.

solpla

solp5

Rocky er en ny Solplassenhund, han kom til oss forrige uke. Han en broren til Nessie, men er til omplassering, han har nemlig allerede en familie som han skal ut på prøve hos. Vi krysser fingrene for denne flotte gutten 😀

rockysolpl

Litt innekos med kaffe og hundene i sofaen. Nico, Lola og Snehvit koser seg i sofaen, Lola var innmari trøtt og synes det var helt greit å kose litt med Nico.

nicololakos

Felix er en liten blandingshund som kom på besøk i dag, han har vært på Solplassen tidligere og elsker å leke med hundene. Lola og Ozzy synes Felix var kjempe kul og de storkoste seg i timesvis.

leklolaozzy

Endelig er snøen og isen smeltet fra Solplassens løpejorder, nå tørker det opp og det grønne gresset titter vel snart fram igjen. Her går det raskt i svingene, ikke enkelt å få disse runnerene på bilder 🙂 Et litt tvilsomt bilde i midten her, turte nesten ikke poste det, men så var det jo veldig morsomt 😛 3 gale hannhunder…

solplassenapril

Cato har fått seg en ny eier i dag, han er avbildet nederst til venstre, men ikke med eier. Han er en super flott hund som kommer til å bli et flott familiemedlem. Pomeranian Emil var bare på besøk, sosialiserte og storkoste seg med alle hundene.

solplemil

Ønsker dere alle en strålende arbeidsuke også blogges vi snart igjen! Husk å trykke på bildene for å se dem i fullt format 🙂