Oslo Pet Show

Også i år var Solplassen tilstede på Oslo Pet Show. Hundene våre fant seg godt til rette blant katter, kaniner, ildere, papegøyer, kjendis-alpakkaen Åke med venner og mange flere. Mange gode Solplassenhjelpere med Marianne J i spissen var med å rigge til standen på fredag kveld. Også denne gangen opplevde vi å ikke få hengt opp de fine bannerene våre. Den eneste tapen vi fikk lov av arrangøren å bruke, fungerte ikke. Vi er i gang med å tenke nytt til neste gang.

Til tross for at vi var plassert litt bortgjemt var mange mennesker var innom standen vår både lørdag og søndag. Det slo meg når jeg snakket med folk at omtrent alle hadde hørt om Solplassen. Alle var veldig positive og hadde lyst til å støtte oss på forskjellige måter. Noen kloke hoder hadde fått laget opp små lapper med adressen til hvordan man kunne stemme på oss i Royal Canin kampanjen. Hvis alle de som tok med seg lapp og sa de skulle stemme på oss gjorde det, så burde vi ha fått mange nye stemmer nå.

I løpet av de to dagene var flere Solplassenhunder på standen, bla lille Pelle, som ble så sliten av alle menneskene og dyrene at han måtte sendes hjem på lørdag ettermiddag. Solplassens faste beboer Kishi var innom, og sammen med Dago, Ruby, Dino og Tobben, sjarmerte de forbipasserende i senk. Vi hadde besøk av mange andre hunder også, både tidligere Solplassenhunder og andre. Retrieverblandingen Rommel, som akkurat var blitt adoptert av et ungt hyggelig par, var innom og hilste på.

Det ble solgt noen paraplyer og kalendere i tillegg til forundringspakker som alltid er populært. Det viktigste på en sånn messe, hvor man treffer mange mennesker er å informere om Solplassens arbeid for hunder som trenger nye hjem. Knytte noen nye kontakter, og få noen nye følgere på sosiale medier.

Da alt ble rigget ned og pakket sammen på søndag donerte Royal Canin alt hundefôret de hadde igjen på messen til oss. Tusen takk, det setter vi veldig pris på!

Takk også til alle som kom og hilste på oss disse to dagene.

Petshow