Faste hundebeboere

Solplassens faste beboere.

Omplassering er forbeholdt hunder som Solplassen vurderer som omplasseringsdyktige. De hundene som ikke egner seg til omplassering pga adferd, sykdom eller lignende blir faste beboere på Solplassen. De faste beboerne kan fjernadopteres!

Det er dog viktig å merke seg at våre faste beboere er blitt faste beboere av en grunn, og nødvendigvis ikke er «perfekte». De har med seg ekstra bagasje som må taes hensyn til, og denne ordningen med feriehjem passer dermed ikke for alle.Hvis du ønsker å være feriehjem for noen av våre faste beboere kan du sende oss en mail også vil vi vurdere om du kan være en match for en av våre hunder. De faste beboerne kan fjernadopteres.

Her kan du lese mer om våre faste beboere:

Støttemedlemskap og Fjernadopsjon.

Vi på Solplassen mener at hundene våre fortjener en god alderdom, og du kan hjelpe ved å bli støttemedlem eller fjernadoptere en Solplassenhund. Den aldrende hunden trenger litt hyppigere turer til veterinæren, og din støtte vil hjelpe oss med å gi alle hundene et godt og langt liv.
Du kan fjernadoptere våre faste beboere, det vil si at du støtter en eller flere av hundene våre med en månedlig sum som øremerkes til «din hund». Fjernadopsjon koster kroner 100,-/200,- pr måned og kan betales inn på organisasjoens kontonr.: 0534.5124839, Solplassen omplassering og hjem for eierløse hunder, org. nr 997080734.

Solplassens støttemedlemskap koster kr 300,- pr år, og kan betales inn til samme konto.

20150626_112157
Solplassens faste beboer Theo ELSKER kos 🙂