Nye hunder på Solplassen

Hei!

Så var det atter helg igjen 🙂

Denne uken har vi fått inn to nye hunder på Solplassen, Kara og Dina!! De er super søte 😀 Kara har løpetid og reiste ut i fosterhjem kort tid etter ankomst til Solplassen. Dina synes det var litt skummelt men veldig spennende å være på Solplassen med alle de andre hundene. Kara er den lyse av de to. Les mer om de under 🙂

Shadow, den 9år gamle blandingshunden som vi la ut for omplassering i begynnelsen av April har nå flyttet til et av Solplassens fosterhjem. Det hastet veldig med å finne nytt hjem til han, og denne uken skulle han avlives… Heldigvis tok en av hundekoserne på Solplassen Shadow til seg denne uken, og han skal få bo der til han finner sitt nye hjem 🙂 Les mer om Shadow under, kanskje er du den rette for han?? Her kan du se en filmsnutt av Shadow på tur.

Tina og Toby har fått nye hjem denne uken!! 😀 Gratulerer så mye og lykke til videre!!

bfbfb
til venstre er Theo, øverst til høyere er Kara og Dina, under Mathew

Denne helgen arrangerer vi Åpen dag for Solplassenhunder og Solplassenvenner med faglig innslag 🙂 Foredragsholdere er Nina Haaland, Hund i Fokus, som skal holde foredrag om passering – må hunder hilse i bånd? og Veterinær og kiropraktor Renate Nydal som skal holde foredrag om hundens helse og behov samt litt om hvilke behov hunden har fysisk og hvordan ernæring kan virke inn på hundens helse 🙂 arrangementet forbeholdt eiere av Solplassenhunder. Vi gleder oss veldig!

fbfb
Øverst til venstre er Thor, under er Tina, øverst til høyere er Dotti og under Theo

Hundene som leter etter nye hjem nå er:

bfbf
Lotti øverst til venstre, Snehvit under, Dotti øverst til høyere, under er Dina og Kara.

Takk for denne gang! Vi ønsker dere alle en fin helg 😀 hilsen alle to og firbeinte på Solplassen