Nudie er en engelsk toy terrier, en tispe på syv år. Hun har et godt lynne rundt de hun kjenner godt. Nudie er glad i turer og mye oppmerksomhet. Hun kan fint være med på både joggeturer og skiturer. I regn og kulde foretrekker hun sofaen, eller kurven. Nudie har gått valpekurs og er lydig på kommandoer som sitt, dekk, gi labb, på plass, hit og hun kan bli, i vente på en godbit rett foran seg, til til du sier «vær så god». Hun er glad i kos og å være i sofaen, når hun får lov. Hun sover rolig om natten, og er stille og rolig på dagtid når eier er på jobb, ingen problemer med å være alene en arbeidsdag. Nudie er ikke en hund som stikker av, da hun helst vil være i nærheten av eierene hele tiden. Hun er vant til å bevege seg fritt, og hun kommer løpende når man roper på henne. Hun er også helt uproblematisk i bil, selv på lengre turer. Hun har god helse og var senest til sjekk hos veterinæren nå i september.

Hun er blitt skeptisk til fremmede mennesker og hunder, og spesielt besøkende i hjemmet. Hun kan vise aggressivitet når det kommer fremmede på besøk eller når fremmede blir for nærgående. Når man er innenfor er hun kosete og liker mye oppmerksomhet. De som er gode på å ignorere henne vinner etterhvert tilliten hennes og da er hun en fin hund. Nudie går veldig godt overens med familiens barn, og hun trives bedre med fremmede barn enn fremmede voksne.

Nudie trives godt alene og om natten sover hun i lukket bur. Hun er ikke lenger så glad i å leke som tidligere. Hun leker likevel noe med barna og kosedyr. Hun liker å lete etter godbiter.

Nudie har bodd i både blokkleilighet og og firemannsbolig, men det beste miljøet for henne ville nok være i landlige omgivelser, uten for mange mennesker inn og ut av boligen.

Ved besøk av mennesker hun ikke er trygg på, så bjeffer hun og kan snerre. Hun vasler også når hun hører lyder.

Drømmehjemmet til Nudie vil være et hjem hvor det er en eller to voksne som er erfarne med hunder. Det ville også vært en fordel om man bor landlig til, men hun kan også fungere i leilighet. Nudie vil være et godt selskap for en enslig eller noen som ikke har for mange inn og ut av huset. Hun bør komme til hjem uten andre hunder eller katter.

Hvis du tror du kan gi Nudie et godt hjem kan du ta kontakt med Hans Jørgen Astrup på mail: hansastrup1@hotmail.com eller på tlf  99 59 38 44.

Nudie holder til på Røa i Oslo.

Nudie coll

Arkiv

  • 2017 (27)
  • 2016 (58)
  • 2015 (83)
  • 2014 (75)
  • 2013 (86)

Følg Oss På Facebook!

Kalender

oktober 2017
M T O T F L S
« sept    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031