Nero er en Norsk Elghund på snart 3 år.

Han er sosial og glad i mennesker. Nero er veldig glad i å sove lenge, han har ingen hast med å komme seg ut om morgenen og sier ifra selv når han må ut. Han er også en skikkelig «sofagris». Han er veldig glad i lange turer, men nøyer seg også med kortere lufteturer, spesielt om det er dårlig vær. Han elsker å være ute i snøen, og liker å leke med de fleste leker. Han synes også det er gøy å være med å sykkeltur og løper pent ved siden av sykkelen. Han har aldri vært brukt i jakt og omplasseres som familiehund.

Nero elsker mennesker, med han kan nok bli litt ivrig og hoppe litt, så han kan nok bli litt «mye» for f.eks de minste barna. Ikke vant med å bo med barn, men har vært med nieser på 9 og 11 år uten problem, bortsett fra litt ivrig.

I forhold til andre hunder så svarer han hvis den andre bjeffer på han, men ellers ikke noe problem. Går veldig godt overens med tisper.

Bil/buss/tog ikke noe problem med Nero.

Han er vant med å være alene hjemme en arbeidsdag, ligger da enten i bur eller i gangen. Kan bjeffe litt i starten, men så roer han seg raskt ned. Kan nok også bjeffe litt hvis han kjeder seg så han vil kanksje være mest aktuelt til å bo en enebolig eller hos noen som ikke har naboer for tett på.

Nero går veldig fint i bånd, er ikke vant med å gå løs, men i langline. Han kan sitt, ligg og bli og kommer på innkalling innendørs.

Han har ikke vært skadet eller syk, han er fulgt opp med vaksiner og registrert i NKK.

Neros drømmehjem er med en aktiv eier/familie som bor i en enebolig/uten tette naboer, hvor han kan få lange, fine turer i skog og mark. Eier/familien tar seg god tid til kos og turer, og tar han med på forskjellige utflukter og aktiviteter.

Dersom du tror du kan tilby et godt hjem til Nero, ta kontakt med Solplassen ved å sende en epost til: Solplassenhundeomplassering@gmail.com (merk epost «Nero»), eller kontakt Solplassens frivillig Maria tlf. 95767769 for mer informasjon. (aller helst hverdager 10-15)

 

Nero er til fjernomplassering via Solplassen. Dvs., at han bor hjemme hos eier frem til han blir omplassert. Det er eier som har ansvaret for hunden, og Solplassen hjelper eier med å finne riktig hjem. Nero befinner seg i nærheten av Moss.

 

Vi ønsker gjerne å vite mest mulig om deg for å kunne vurdere om du er rett hjem for Nero.

Fortell oss om hva slags erfaring du har med hund og hvorfor du tror Nero kan passe hos dere. Fortell os om din hverdag, jobb, bo- og familiesituasjon. Hvordan vil Neros nye tilværelse bli hvis han får komme til dere?

Arkiv

  • 2018 (3)
  • 2017 (58)
  • 2016 (58)
  • 2015 (83)
  • 2014 (75)
  • 2013 (86)

Følg Oss På Facebook!

Kalender

april 2018
M T O T F L S
« feb    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30