Denne uken har vi fått to nye Solplassenhunder denne uken.

Vi har også fått en masse hunde- og kattemat fra Buster Zoo 🙂 Tusen takk!! Kattematen sendes rett fra Solplassen til Dyrebeskyttelsen.

Happy er en kjekk Chihuahua på 2,5år med masser at sjarm, han oser av selvtillit, elsker oppmerksomhet og kos. Han leker og løper like raskt og mye som de andre hundene. Han har endel lyd i seg, han kose grynter, og liker å bjeffe så alle kan høre. Veldig glad i mat er han også, han er faktisk hakket overvektig, men det skal jobbes med.

Nani er en engstelig liten sjel, trolig en blanding mellom Dverg Pincher og Italiensk Mynde. Vi vet lite om bakgrunnen hennes men det er helt tydelig at hun ikke har hatt det godt. Nani er en hund som trenger mye tid for å bli trygg, er veldig usikker på mennesker, men hun er trygg på hunder. Heldigvis er hun glad i mat og kan lett bestikkes, hun begynner å skjønne at mennesker med godbiter i lommen ikke er farlige 🙂  Nani er ikke klar for omplassering da vi trenger lengre tid for å bli kjent med henne.

På Solplassen blir hun redd når det kommer nye mennesker, hun er ikke alltid like lett å få tak i, så det er derfor hun fortsatt går med sele og bånd etter seg. Hun er godt vandt med andre hunder, hun har et godt språk, og kan godt leke dem de andre. Hun og Happy har knyttet et spesielt bånd mellom seg, og Happy tar dette svært alvorlig. Det er kanskje er det fordi de to er minst i flokken nå? Koselig er det ihvertfall 🙂 Innimellom når livet ikke føles så skummelt kommer Nani ut av skallet sitt og viser at hun har en liten skøyer i seg: Trykk her for å se film av Nani som leker

Jeg tror ikke det tar så lang tid før vi ser en helt ny Nani er på Solplassen, og i sitt nye hjem kommer hun til å spre mye kjærlighet og glede.

Bolt trenger fortsatt ett nytt hjem, han er en svært aktiv kar på 6,5år. Han oppfører seg som om ikke skulle vært en dag eldre enn 1år, han er som en bøllete unghund, utømmelig på energi og rampete. En veldig morsom hund som kommer til å bringe mye glede og humor til sitt nye hjem. Han er trygg på alt, og vil passe inn i de fleste familier men ikke hos noen med barn.

Thor, Theo, Lotti, Dotti, Kishi, Nani, Happy, Bolt og Snehvit er på Solplassen nå, de er en fin gjeng. Happy og Bolt er uromakerne og får med gamlingene på å leke 🙂 Ønsker dere alle en fortsatt fin uke 🙂

for

Hunde- og kattemat fra BusteZoo!

bgfsbgfs

Bolt og Echo

edvaev

Nani og Echo

eravea

Happy

gregtr

Happy og Thor

grsbrsbt

Bolt, Echo, Happy, Snehvit, Nani og Theo

hjjj

Tulle Nani fjoller i sofaen

kjhgfollage

Kishi og Thor

rsbstr

Vinter og snø

trwsbtrw

Bolt og Happy med øra på stell 🙂

ujfykfuy

Nani og Happy

Arkiv
  • 2018 (3)
  • 2017 (58)
  • 2016 (58)
  • 2015 (83)
  • 2014 (75)
  • 2013 (86)
Følg Oss På Facebook!
Kalender
mars 2018
M T O T F L S
« feb    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031