Mie

Mie er en elghund tispe på 7 år, som er verdens snilleste hund. Hun er stille og rolig, men bjeffer gjerne om hun ser en katt eller fugl. Hun er veldig glad i gå turer, lange som korte. Hun går pent i bånd, og er veldig nysgjerrig.

Som valp var Mie veldig nervøs og skvetten av seg, men her har hun hatt stor fremgang. Hun er fortsatt ikke helt komfortabel med å leke med andre hunder, men hun lar nå andre lukte på henne.
Når hun møter nye mennesker har hun en veldig forsiktig fremtoning, og bruker god tid på å bli kjent. Når hun er trygg på omgivelsene er hun svært trofast.

Noe av det beste Mie vet er å få tilbringe dagene i langline ute i hagen. Her går hun rundt og lukter og utforsker, men tar seg også gjerne en blund eller to. Ellers er hun glad i å trene med godbiter. Hun kan kommandoene «sitt» og «kom», og når hun virkelig vil kan hun også «ligg».
Mie går godt overens med barn. Dersom hun synes barn vår blir for masete, trekker hun seg unna.

Mie er ikke veldig frempå når hun møter andre hunder, men bruker tid på å bli kjent. Sakte men sikkert får de lukte på henne, men Mie blir raskt underdanig.
Mie er veldig glad i å kjøre bil, noe hun har vært siden hun var valp.

Mie er vant til å være hjemme alene en full arbeidsdag uten problemer.
Mie kommer når vi roper på henne, men er ikke vant med å bevege seg fritt med mindre området er inngjerdet.

Mie har aldri vært skadet eller syk, og har ingen sykdom eller allergier. Mie ikke liker pelsstell. Her har vi funnet det enklest å ha henne i bånd når hun skal børstes, men hun spreller og hopper i håp om å komme seg unna.
Mie er chippet og fulgt opp med vaksiner. Hun er ikke registrert i NKK.
Hunden befinner seg i Fredrikstad.

Hvis av interesse så kontakt Marianne Johansen mobil 953 00 166 eller solplassenhundeomplassering@gmail.com