Max – omplassert

Max har fått nytt hjem.

Max er en schapendoes på 5 år

Max er nysgjerrig, leken og en super kompis på rundt 24-25 kg! Han er gjerne med på alt, det være seg tur, leke med ball, biltur eller hjernetrim. Når han leker med ball eller lignende, så kan han bli overivrig og oppfattes som voldsom da han hopper, så det er lurt å gi seg mens leken er god. Han er også veldig glad i å bruke hodet og nesa, så å lære nye ting eller gå på godbitsøk er helt topp. Max er vant til positiv trening, og med godbiter er det lett å få hans oppmerksomhet og til å lære han masse. Han har tidligere blitt trent med klikker med god effekt.

Han er en selskapshund og liker å være der det skjer. Derfor er han ikke så glad i være hjemme alene, men klarer det på dagtid. Men han er rutinepreget, og på tidspunkter utenom jobb kan han stresse og ha problemer med å finne roen. Da kan han også bjeffe en del.

Barn er han vant til, men kan stresse i forbindelse med besøk av mindre barn. Han finnes ikke aggressiv, men blir pågående og forsøker å gjete ved mye aktivitet. Derfor burde han ikke bo i et hjem med mindre barn.
Med andre hunder, så er han glad i å leke, men usikker i båndsituasjoner. Løst går det som regel fint, men når det er møtesituasjoner i bånd utagerer han ved å bjeffe og dra i båndet. Her oppleves det å hjelpe med godbiter, så det er fullt mulig det kan trenes bort med en god dose tålmodighet og godbiter. Han er vant til å bo med katt, men kan jage de ute.

Schapendoesen er en allergivennlig rase som ikke røyter, derfor trenger han regelmessig pelsstell for å ikke bli flokete og napping av hår i ører og ørerensing.

Max befinner seg i et fosterhjem i Østfold. Han er fulgt opp hos veterinær, kastrert og forsikring fra tidligere eier kan overføres til ny eier.
Han ser etter et aktivt hjem hos noen med mye tid, kjærlighet og tålmodighet til å jobbe med han i bånd. Aller helst vil han gjerne bo landlig i nærheten av områder han kan gå løs i. For mer informasjon om Max, send mail til solplassenhundeomplassering@gmail.com merket med «Max» eller ring Ellie på 90595084.