Lukas rapporterer!

Lukas profil

 

 

 

 

Da var det tid for meg og mutter’n og dra på Solplassen igjen, denne gangen skulle vi bare ha dagvakt. Når vi har dagvakt er alltid Lajla og Milja med, de er ihuga Solplassenvenner og hundekosere, dvs Lajla er koser, Milja er hund. Denne gangen var ikke Milja med for hun hadde løpetid, det var synd for jeg elsker damehunder med løpetid. Da glemmer jeg helt at jeg egentlig er kastrert.

Som vanlig ble vi møtt av ellevill jubel, det var mange hunder der bla to helt nye. Buddy, en kinesisk nakenhund med pels – mye pels – veldig mye pels, ikke så veldig naken spør du meg. Han var veldig reservert og litt vanskelig å komme helt innpå, så Marianne ville vente til han ble litt tryggere med å klippe ned pelsen hans som var full av knuter og tover. Han ble litt redd meg med en gang, for jeg er slett ikke reservert. Den andre nye var en liten raring på ni måneder, en pjuskete chiuauakropp med lange ben. Han het Pelle og var innmari kul. De ble sluppet inn fra storjordet i små porsjoner for at jeg skulle få hilse på nykomlingene i fred og ro, jeg kan nemlig være litt bråkjekk.

Damene Marianne, Lajla og mutter’n hadde en hyggelig kaffeprat, mens Pelle og jeg prøvde å lage mest mulig støy. Vi fant hverandre med en gang, rullet og løp, opp i vinduet, rundt i sofaen, ned på gulvet, vi hadde det kjempegøy, helt til vi ble sendt ut sammen med de andre hundene. Det var helt fint vi fortsatte bare å leke ute på jordet, rundt og rundt. Jeg ble ganske sliten av denne lille spirrevippen som knapt var tørr bak ørene. Han var vel i puberteten og forsøkte å ri på meg fra alle kanter. Jeg lot han holde på, for jeg er en stor, flink gutt og skjønte at han var litt valpete.

Inne gjorde Lajla og mutter’n stor innsats for å gi Buddy gode opplevelser. Jeg tror han fort blir en trygg og fin gutt, for når jeg kom inn igjen satt han på fanget. Jeg kunne se at han koste seg. Mutter’n hadde til og med fått lov til å rense øynene hans. Så skulle menneskene spise og da ville alle opp på fanget.

Endelig ble det middag for oss vofsene. Matthew hadde da allerede sittet ved kjøkkenbenken en times tid og ventet. Thor både hører og ser når matlagingen er på gang, da er gamlefar kjapt oppe. Det er en selsom opplevelse når åtte sultne hunder skal spise samtidig. Jeg må spise i bur, Matthew bak en grind, Theo under trappen, Dotti i gangen, Thor i sin egen verden, Pelle i bur, Kishi på kjøkkenet. Bare Buddy ville ikke ha mat, men alle vi andre tilbød oss å hjelpe. Med litt lirking spiste han maten sin før vi andre fikk tak i den.

Det var mange inntrykk og mye gøy på Solplassen denne dagen, så jeg var en sliten Lukas i bilen hjem.

IMG_20151106_163222