Lukas og Tito

Forrige helg kom Lukas og Tito til Solplassen, de kommer fra to forskjellige hjem, men de fant hverandre straks, og siden har det ikke vært et stille sekund her 🙂

Se film av Tito og Lukas som leker her.

Tito er en kjempe morsom liten blandingshund på 2år, han er tillitsfull og omgjengelig 🙂 Les mer om Tito her.

Lukas har ligget annonsert på FOD sine nettsider i lang tid, nå utkikk etter et nytt hjem, men uten hell, han kunne ikke få lenger bo hos sin familie, og avgjørelsen ble tatt i forrige uke at han skulle avlives. Heldigvis fikk Solplassen nyss om Lukas, og om hans kommende skjebne i oppgjørets time, og han fikk en ny sjanse. Søndag ble Lukas levert på Solplassen, og her skal bo her så lenge det trengs å finne han et trygt, godt og varig hjem. Lukas er en aldeles herlig Cairnterriermix på 5år, veldig hengiven og glad.

Han elsker kos, og har et godt hundespråk, han leker og er venn med alle hundene på Solplassen. I dag klippet vi vekk all den rufsete pelsen til Lukas, det trengtes sårt og nå er han så fin, bilder av den nye sveiser kommer om kort tid. Lukas er super grei, han er enkel å håndtere, vi klippet hele kroppen hans, mens alt han var opptatt av var å få mer kos. Lukas er svært overvektig, men vi jobber med saken, mindre mat, samt masse lek og løp på jordet. Mer informasjon og flere bilder om Lukas kommer snart, for mer informasjon kan Mette kontaktes på telefon 950 86 616.

Vi ønsker alle en strålende dag og håper dere liker bildene av Lukas og Tito 🙂

IMG_2316
Tito og Lukas har blitt gode venner
IMG_2334
De leker sammen hele tiden
IMG_2340
.
IMG_2358
.
IMG_2362
.
IMG_2368
.
IMG_2373
.
IMG_2377
.
IMG_2427
Lukas er en skikkelig goding
IMG_2432
Her er det nok å ta av 🙂
IMG_2440
Kjekkas
IMG_2458
Tito
IMG_2464
Tito er en leken rampegutt