Larsen – Jack Russell Terrier

Larsen – Jack Russell Terrier

Denne fine lille karen trenger en ny hundevant familie uten barn, helst i et rolig nabolag.
Larsen er en stor personlighet, veldig nysgjerrig, våken, glad og sosial. Han er glad i mennesker, og elsker å få besøk eller hilse på folk han møter på tur. Ingen god vakthund, da alle som kommer er hjertelig velkommen inn!
Han er veldig glad i turer i skog og mark – særlig hvis han får bade underveis! Kjenner han lukten av vann drar han i den retningen.  Han liker også å lete etter ting, og leke med ball. Han kan gå løs, har aldri stukket av, men må holdes i bånd om det kommer en hund han ikke liker. Han er ikke så glad i hunder han møter, og bjeffer mot de for å si ifra at de skal holde seg unna. Store tisper og kastrerte hannhunder kan han like, om han får tid til å bli kjent. Larsen jager katter.
Han kan og bjeffe litt på biler og motorsykler, og fyrverkeri.
Når Larsen ligger i kurven sin og slapper av, vil han være i fred. Det vil han også være når han spiser eller har noe godt å gnage på.
Larsen er sta og har egne meninger om hva slags vær som er turvær; regner det driver han heller med godbit søk inne, eller slapper av på sofaen. Det hender han innbyr til lek ved å nappe i buksebenet og bjeffe!
Larsen er gjerne med på biltur, oppfører seg fint på tog og buss. Han er vant til å være alene hjemme når eier er på jobb.
Han er 9 år, frisk og rask, har hatt litt eksem på magen og spiser spesialfôr. Ikke plaget av dette nå. Han er vaksinert, chippet og registrert i NKK.
Eiers beskrivelse av Larsens drømmehjem:
«Larsens drømmehjem ser jeg lett for meg: En person eller et par uten barn som bor i hus i landlige omgivelser og med et badevann i nærheten der han kan bade og kose segEt hjem der eierne lar han tusle fritt rundt og ligge inntil i sofa’n når han vil uten og nødvendigvis smeikes så mye, og lov til å hoppe opp i senga og inn under dyna når han får lyst til det. Eiere som gir han masse oppmerksomhet, klør han på brystet og leker med ballen når han kommer tuslende med den i munnen. Hvis han får litt utfordringer med triks og får lære seg nye ting, er han storfornøyd. Gjerne leke eller møte en eldre collie-tispe av og til før litt sosialisering. Da hadde Larsen vært i himmelen»
 
Interesserte kan sende mail merket «Larsen» til solplassenhundeomplassering@gmail.com og fortelle hva dere kan tilby denne nydelige lille vennen, eller ring Mette på 95086616.
Larsen bor hos eier i Oslo, og kan treffes der etter avtale.