Karsten

Karsten er et sjarmtroll uten like som elsker å kose og aller helst ligger på alle og enhvers fang! Han er tillitsfull og trygg i møte med nye mennesker og barn i alle aldere. Han bjeffer sjeldent. Han er rolig og grei, så enkel å ha med seg overalt. Til tross for den sjarmerende tunga på vift, har han ingen helseproblemer med den.

Han er en utrolig kosete kar som gjerne starter dagen med å dra seg litt i sengen, helst i armkroken til noen. Det hender også rett som det er at Karsten føler det passer seg med en klem, så da legger han en labb på hver skulder og hodet inntil ansiktet til det utvalgte mennesket. En utrolig kjærlig, snill hund.

På tur, så kan han trekke i bånd, men det går seg til med litt jobbing. Han elsker å jage fugler på tur, ingen due skal få gå i fred hvis Karsten får lov til å løpe mot de! I møte med hunder på tur, kan han være mer skeptisk til hannhunder, men det går fint når de hilser. Han har stor respekt for damer og tåler å bli sagt ifra til uten å ta igjen.

Til tross for alderen, så er han veldig sprek, så han elsker å løpe i fjellet eller på store gressplener! Spesielt hvis han får gå løs. Han er lydig på innkalling, i hvert fall på landet. Han har blitt med på både busstur og båttur i sommer uten problemer.

Han er kastrert, vant til katt og kan fint bo med en annen hund eller eldre barn.

Karsten trives ikke med å være hjemme alene, så han søker et hjem der han ikke må være alene. Han befinner seg i fosterhjem via Solplassen i Østfold. For mer informasjon om Karsten, ring Ellie på 90595084 eller send mail med informasjon om deg og hva du kan tilby til solplassenhundeomplassering@gmail.com, merket med “Karsten”.