Junidager

Hei alle Solplassenvenner 😀

ryehthtd
Øverst til venstre er Nico og nederst til høyere Thor

I helgen koste vi oss på Fagerstrand dagene og nå er vi igang med en ny sommeruke på Solplassen 🙂 Vi har hatt 20grader på dagtid de siste dagene, med akkurat nok vind til at varmen føles behagelig for alle parter. Hundene koser seg ute på jordene, døren på hundehuset står åpen nesten døgnet rundt nå, og hundene gjøre akkurat hva de selv vil, de ligger bytter fra å ligge i solsteika til å legge seg på stolputene i skyggen på verandaen.

Thor, Theo, Snehvit, Lotti, Dotti, Clara, og Mathew koser seg på Solplassen. I forrige uke kom en ny hund til Solplassen, han er 11år og heter Nico. Nico leter etter et nytt hjem, du kan lese mer om han her.

ngnfng
Øverst til høyere Theo og Nico

Gamlefar Thor har vært i litt dårlig form den siste tiden, men siden helgen har formen blitt bedre igjen. Han spiser godt og er like blid som alltid. I går lekte han med ballen og søkte etter godbiter i gresset sammen med de andre hundene.

Hundene som leter etter nye hjem nå er:

PicMft
Øverst til høyere er kosegutten Theo, nederst til venstre er Nelly som koser seg med bamsen sin i kosehjemmet sitt.

Nelly er i fosterhjemmet/kosehjemmet sitt og venter spent på når hennes nye eierne hennes skal ta kontakt 🙂 Hun er en spesiell liten hund, som vil trenge et hundevant hjem hos noen engasjerte eiere som ønsker å jobbe med henne.

Vi ønsker alle Solplassenvenner en strålende fin uke 😀