Julehilsen fra Donna

Hei alle sammen 🙂

Tenk, i november i år ble Donna 8 år gammel! Det føles nesten som om det var i går at jeg satt hjemme og ventet på at Mette skulle komme med Donna sent 23.februar for 6 år siden og lurte på hva jeg hadde gjort – jeg hadde jo sagt ja «bare» utfra bilder fra hundesenteret av en spjuskede og uflidd Donna – jeg falt pladask.

At jeg hadde gjort det riktige har jeg fått bekreftelse på hver eneste dag – hun er og blir en berikelse, aldri en dag som er lik, og jeg blir bare mer og mer glad i henne  Jeg har bestandig vært et turmenneske og gledet meg til å få en ny turkamerat, men må innrømme at jeg ble litt betenkt i starten – for jeg som hadde hatt en «turracer» (boarder collie/flat.) hadde plutselig fått en hund som ikke virket å være noe glad i å gå tur – la seg ned for et godt ord og ville gjøre alt i sitt eget rolige tempo i stedet for raske/lange turer.  Men, etter diverse «slep» og lokking med godiser har hun blitt en ordentlig glad turgjenger som er glad i alt og alle (bortsett fra katter),  ligger først i løypa i skikkelig marsjtempo og ikke den som kommer tuslende bak. Jeg er så heldig at jeg kan ha med hund på jobben, så vi henger sammen både sent og tidlig, dag etter dag. Så igjen, Marianne – tusen takk for at du (eller var det skjebnen?) valgte ut Donna til meg da jeg trengte en som mest (3 uker etter at Tina sovnet inn).  Dagen hennes torsdag 24.november feiret vi med stekte kyllingfileter på kvelden til to og firbent, og kanskje en grisehale til dessert til bursdagsbarnet.
Donna og jeg ønsker deg og resten av gjengen på Solplassen en fortsatt fin jul. Vofs og klems fra oss!

dddd