Isco – blandingshund på 5 år

Isco – vakker blanding av Labrador, Keeshound, Islandsk fårehund og Buhund

Isco er svært tilpasningsdyktig, leken og lett å lære opp til nye øvelser og triks. Han er folkekjær og harmonisk, tillitsfull og glad i både barn og voksne.

Han er omgjengelig i møte med andre hunder, med unntak når han føler seg truet. Fra sitt tidligere liv er han vant med katt, men som hunder flest ville han nok helst jaget de, om han hadde fått en sjanse. Han trives godt på tur i skog og mark. I sine første år på gård i Gudbrandsdalen, fikk han løpe fritt uten bånd utenom når det var båndtvang. I hjemmet han har nå går han stort sett i bånd, og det går fint, men han er ivrig på tur, og kan dra litt i båndet.

Inne i leiligheten oppfører han seg eksemplarisk. Han lar seg lett lede og kan både leke og ligge i ro etter hva vi bestemmer. Han slikker ikke og det er sjelden å høre ham gjø.

Han er vant til å være noe alene hjemme, og elsker å være med på bilturer.

Han er oppvokst hos eiere som har brukt positiv forsterkning i oppdragelsen. Han kan signaler som sitt, ligg, bli, gå på plass og på innkalling: kom, plystrelyd og/eller fløyte.

Isco er var for sterke lyder. Eier har bevisst gått inn for å vende ham til lyder fra biler, motorsykler o.a. og ser stor fremgang over kort tid. Tordenvær er han ikke glad i som de fleste andre dyr.

Isco er født i 2014, er frisk og har fått alle nødvendige vaksiner, har også pass og vaksiner slik at han kan bli med både til Sverige og Danmark. Veier 24 kg. Han trenger nytt hjem pga sykdom i familien.

Vi håper å finne en aktiv familie til Isco, som liker å være mye ute på tur, og som vil trene med ham. Siden han ikke er vant til å være alene hele arbeidsdager, er det ønskelig at ny eier er mye hjemme eller kan ha ham med seg på jobb.

Interesserte kan sende mail merket «Isco» til solplassenhundeomplassering@gmail.com og fortelle hva dere kan tilby denne nydelige hunden, eller ringe Mette kl 10-16 på tlf 95086616.