Hvorfor står vi på messer?

Det koster litt å stå på messer; litt økonomisk (heldigvis en egen pris for veldedige organisasjoner) og mye frivillig innsats. Opprigging, deltakelse på selve messedagene, opprydding og nedriggingen. Det blir for mange en lang helg, og lange dager.

Men vi gjør dette gang på gang. Og hvorfor?

Vi får inn penger – og det er veldig bra! Det sikrer fortsatt god mottakelse av hunder, og oppfølgning for de vi har i pleie.

Vi møter likesinnede; dere som er like oppriktig engasjert over at alle hunder skal få et godt hjem. Vi med hjerte for eierløse hunder. Selv om man ikke kan ta i mot en hund, ønsker man å gjøre en innsats. Dere gir oss energi og ekstra glede til vårt videre arbeid, og vi ser flere av dere igjen på listen over mennesker som fjernadopterer våre hunder.

Og vi møter flotte, varme og nye mennesker som blir de nye eierne til våre hunder. Våre hunder som har et høyt ønske; en eier de kan knytte nye bånd til, og møte deg hjertelig i døren når du kommer hjem.

PicMonkey Collage

En gang var det en liten messe. Kun en dag. Det var flere av de frivillige som var blitt syke, og de resterende telte på knappene om de skulle stille opp. Messen var jo så liten og den var et stykke unna. Været var dårlig også. Men de pakket sammen sakene og dro. Og på messen traff de flere fantastiske mennesker. Og en av dem ble den nye eieren til en hund som var litt vanskelig å omplassere. Og som hadde sitter på vent lenge. Den historien glemmer vi aldri.

Takk til alle som kom bort til standen vår, støttet vårt arbeid økonomisk, med ting og med gode ord 😀 Håper dere har blitt venn med oss på Facebook, og at vi treffes på neste messe 😀

PicMonkey Collage2