Hvil i fred Snehvit

For åtte år siden ble Dyrevernet kontaktet, og ble fortalt om et mulig tilfelle av forlatte hunder. Når de ankom gården trodde de nesten ikke sidene egne øyne; 15 japanske spisshunder var sperret inne i et skur. Der sto de tett i tett med avføring langt opp over bena. Hundene var livredde, ikke menneskevante, og redningsaksjonen ble vanskelig. Kun et par hunder overlevde, resten var i så dårlig stand at de ble avlivet av dyrevernet på stedet.

En av hundene som overlevde var Snehvit. Hun var livredd for alt av mennesker og det ble vurdert flere ganger om det beste for henne var å avlives da omplassering av henne ville være umulig… Heldigvis ble Solplassen kontaktet, Marianne hentet Snehvit kort tid etter.

Snehvit var ekstremt redd mennesker når hun kom til oss, men med mye tålmodighet, tid og kjærlighet ble hun de siste årene en veldig trygg og kosete hund, en total forandring.

Vi har aldri fått vite Snehvit sin eksakte alder, men ble antatt av at hun var født i 2000, og derfor hun fylte trolig 15år dette året.

I våres oppdaget vi at Snehvit hadde en svulst, ondartet kreft.. Denne uken tapte Snehvit kampen mot kreften. Hvil i fred søte snille Snehvit

bb bbb byy nnnn