LouisCollage

Louis («Lui Macaroni») er en Whippet på 7 år som ønsker seg et nytt og rolig liv i landlige omgivelser.

 

Inne er han veldig rolig, trygg. Leken. Blir veldig entusiastisk ved besøk når noen han kjenner kommer 🙂

Ute er han i himmelriket når han får løpe fritt. Han er kjemperask, sånn som whippeter er avlet til, og har aldri møtt en hund som klarer å ta han igjen 😉

 

Louis liker å sove lenge. Han liker å snuse og leke. Han elsker å løpe løs. Han kan gjerne dra seg på sofaen om kvelden. Han er vant med å være alene hjemme en arbeidsdag.
Louis er dessverre litt redd for fremmede, spesielt fremmedes hender og vil derfor ikke bli klappet av fremmede han møter på tur. Han er heller ikke begeistret for sykler/skatere/joggere. Han bor midt i storbyen og blir dessverre stresset av at han møter på så mye fremmede hver dag. Det blir for «tett» for han.

Vi tror at Louis vil kunne få et mye bedre liv i landlige omgivelser der han har mulighet til å løpe mye løs og han får litt rom rundt seg. Da er han en helt annen hund.

 

Louis kan følgende kommandoer: ”Sitt”, ”gi pote”, ”dekk”, ”kom” eller ”hit”, ”på plass”, ”kontakt”, ”være her”, ”bli”, ”vær så god”, ”søk” og ”hopp” om å komme opp i sofaen f. eks, eller hoppe over hindringer etc., Dessuten mye understrekende håndkommandoer.

Han kommer (som regel) alltid på innkalling og stikker aldri av.

Han er ikke begeistret for hannhunder, men tisper og valper går helt fint. Han bor sammen med en toåring nå, men vi tror han vil ha det bedre uten små barn i hus.
Louis ser etter et hjem i landlige omgivelser hos en hundevant familie eller enslig, enten uten barn eller med større barn. Du må kunne bruke tid på bli kjent med Loius og du må ha tid til å gi han tur og mulighet til å løpe mye løs. Aller mest ser vi etter deg som har kjærlighet, tålmodighet og omsorg å gi han. Han har mye kjærlighet å gi tilbake.

Han er frisk, chippet og vaksinert.

Louis er til fjernomplassering via Solplassen, dvs. at han befinner seg hjemme hos eier i Oslo frem til han blir omplassert. Dersom du tror du kan tilby Louis et godt hjem, send en epost merket «Louis» og fortell litt om deg selv og din tilværelse, din erfaring med hund etc., til epost: Solplassenhundeomplassering@gmail.com eller ring Maria v/Solplassen tlf. 95767769

Arkiv

  • 2018 (3)
  • 2017 (58)
  • 2016 (58)
  • 2015 (83)
  • 2014 (75)
  • 2013 (86)

Følg Oss På Facebook!

Kalender

april 2018
M T O T F L S
« feb    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30