Hunder, Bilder, Hilsninger og Grasrotandel

God kveld alle sammen, nå er det nesten helg igjen allerede 😀 Herlig altså!

Nå kan du gi Grasrotandelen din til Solplassen!! Følg denne linken for mer informasjon.

Nå er Thor, Theo, Nessie, Snehvit, Tore og Nico på Solplassen. Tore reiser til nytt hjem i helgen og gleder seg masse!

Tara og Alba har vært også heldige å få nye hjem denne uken, Tania er ute på prøve. Vi krysser fingrene for at alle får det flott i sine nye hjem.

dsc04133-arw_

Mette har vært på Solplassen og klippet Thor denne uken. Han ble super fin, godt å få av all vinterpelsen.

Hvilke hunder som er til omplassering kan du alltid lese om her på hjemmesiden eller på facebooksiden under «Hunder til omplassering».

Her skal dere få litt info om et par av nykommerne til Solplassen:

Fivel.

Fivel er en 15uker gammel Chinese Crested/Chihuahua blandingshund. Hun kom til Solplassen 13uker gammel, og har bodd i fosterhjem siden, men nå er hun klar for å få seg et nytt hjem. Hun er en litt engstelig sjel som bruker tid på å venne seg til nye personer og nye steder, hun bjeffer hvis hun blir redd eller skremt. Hun er nesten husren, har ikke hatt noen uhell på et par dager, men det vil kreve mer trening hjemme hos ny eier.

Fivel søker en hundevandt eier, som kan gi henne den sosialiseringen og tryggheten hun trenger for å fungere i hverdagen. Vil du vite mer om Fivel kan du trykke her.

dsc03935-arw_

Nessie.

Nessie er en hvit Chihuahua blandingshund med noen mørke flekker. Hun er ca 2 år, veier 5-6kg, og har et behagelig rolig vesen. Nessie er en mild og forsiktig liten frøken. Hun er glad i turer men liker seg best i armkroken. Hun vil passe godt inn hos en roligere familie, hun bjeffer lite, og kan fint bo i leilighet hos noen rolige mennesker.

Les mer om Nessie og se bilder her.

dsc04009-arw_

Buster.

Han er en Jack Russell Terrier på 2 år ønsker seg et rolig hjem på landet. Han ønsker seg en voksen eier med erfaring med hund, som vil gi ham fysisk og mental trening. Han responderer godt på positiv trening med masse ros, og trenger mye aktivitet for å være lykkelig. Les med om Buster og se flere bilder her.

bilde2

Miko 😀

Også har vi fått en koselig hilsen fra Miko.

Miko var på Solplassen veldig lenge i 2012, men til slutt var det han sin tur og finne seg en eier. Han har det så bra, storkoser seg med sine aktive eiere. I bildet øverst til høyere ser dere lille Sara, Mikos vennine som også er fra Solplassen.

miko

Her kommer flere bilder fra Solplassen. Husk å trykke på bildene for å se dem i fullt format. Tusen takk for at dere følger Solplassen bloggen, det setter vi så stor pris på. Så blogges vi snart igjen! 😀

dsc03908-arw_dsc03911-arw_

dsc03928-arw_dsc03968-arw_

 

dsc04156-arw_dsc04095-arw_

 

dsc04079-arw_dsc04108-arw_

 

dsc04147-arw_dsc04141-arw_

 

dsc04129-arw_dsc04116-arw_

 

dsc04033-arw_dsc03982-arw_

 

dsc04067-arw_dsc04055-arw_