Støtt Oss

13497680_1064225263658896_1191511730407583175_o

Vi får ingen statlig støtte til å drive omplassering og redde liv. Driften av Solplassen baserer seg mest på våre lønnsinntekter, vi er derfor helt avhengige av omplasseringsgebyret, samt gavene vi får fra Solplassenvenner, for å få endene til å møtes. Solplassen hundeomplassering drives på et frivillig basis og det er ingen penger og tjene på dette.

Det koster mye penger å drive et slikt sted: Faste bo kostnader som strøm, forsikringer, kommunale avgifter og brøyting av veien vinterstid kommer i tillegg til utgifter til hundemat, veterinærutgifter og medisiner.

 

Vil du bidra til vår arbeid? Da er det flere ting du kan gjøre:

Støttemedlemskap og Fjernadopsjon.

Noen ganger får vi inn hunder som ikke er så lett å omplassere. Dette kan være hunder som er gamle, redde eller som har adferdsproblemer som gjør at det er vanskelig å finne et egnet hjem til dem. Slike hunder blir faste beboere på Solplassen og lever livet ut hos oss. Du kan lese mer om våre faste beboere her.

Vi på Solplassen mener at hundene våre fortjener en god alderdom, og du kan hjelpe ved å bli støttemedlem eller fjernadoptere en Solplassenhund. Den aldrende hunden trenger litt hyppigere turer til veterinæren, og din støtte vil hjelpe oss med å gi alle hundene et godt og langt liv.

Du kan fjernadoptere våre faste beboere, det vil si at du støtter en eller flere av hundene våre med en månedlig sum som øremerkes til «din hund». Fjernadopsjon koster kroner 100,-/200,- pr måned og kan betales inn på foreningens kontonr.: 0534.51.24839. Solplassens støttemedlemskap koster kr 300,- pr år, og kan betales inn til samme konto. Du kan også Vippse din støtte til  Vipps-nummer 12014.

 

Kjøp våre produkter

Besøk nettbutikken vår 🙂 Alt som selges der går til inntekt for Solplassenhundene!

 

Tipper du? Nå kan du gi Grasrotandelen din til Solplassen!!

Du kan knytte oss til din Grasrotandel ved å oppgi organisasjonsnummeret vår – 997080734– til din tippekommisjonær, så vil din grasrotandel komme direkte til Solplassen omplassering!

Du kan også sende en SMS til 6000 med følgende melding:
grasrotandelen 997080734

Gaver til Solplassen.

Vi trenger alltid utstyr til hundene. Tepper, hundesenger/madrasser, mat, leker, klær og spesielt halsbånd.

Veldig mange av hundene som kommer til Solplassen ikke har halsbånd og får det av oss. Disse halsbåndene blir ofte med hunden til ny eier. Hvis dere har noe hundeutstyr liggende som dere ikke bruker og har lyst til å gi bort er vi evige takknemmelige for alle gaver vi får.

Du må gjerne komme på besøk å levere gavene, ellers så kan de sendes i posten, adresse finner du her.

 

Testamentariske gaver.

Du kan videreføre ditt engasjement for hjemløse hunder også etter din bortgang.  Slike gaver betyr svært mye for Solplassen og de hjelper til å sikre kontinuerlige arbeid med å hjelpe disse dyrene i tiden framover.  Testamentariske gaver er fritatt for arveavgift, og pengene vil derfor uavkortet gå til Solplassen hundene.

Vi har stor forståelse for at det er en tillitssak å overlate slike midler til en organisasjon og for å sikre at dine siste ønsker ivaretatt. For mer informasjon om testamentariske gaver kan du kontakte Marianne Øyen 93696593, eller på email mariaoyen@hotmail.com.AdvokatKontoret Trondheim støtter Solplassen, og gir Solplassen-rabatt. Det betyr at du betaler mindre for et testament der Solplassen nevnes.

Ta kontakt så hjelper vi Solplassen sammen. Det koster å hjelpe, og dette er en fin måte å bidra på.
Ta kontakt på telefon eller via vår hjemmeside.
Telefon AdvokatKontoret Trondheim 47 48 74 94
Hjemmeside: advokatkontoret.trondheim.noAdvokatkontoret Trondheim

 

Krisehjem/ventehjem.

Av og til hender det at vi trenger midlertidig krise/ventehjem for hunder fordi eier av en eller annen grunn ikke kan ha hunden hjemme lenger, om det kommer en hund til oss som ikke trives i flokken, eller at hunden er syk og trenger ekstra oppfølging. Vi har i slike tilfeller behov for personer som på kort varsel kan stille opp og ta imot hunden i sitt hjem der hunden kan være til vi finner den et nytt godt hjem eller at hunden blir frisk og kan komme til Solplassen.

 

Ønskeliste.

Vi på Solplassen har bestemt oss for å lage en ønskeliste over ting organisasjonen trenger. Slike ting man kanskje har stående i garasjen eller boden som ikke blir brukt. Dette er kanskje ting du kunne tenke deg å donere til oss?

  • Tannkrem til hunder (forbruksvare)
  • Rengjøringsmidler (forbruksvare)
  • Reisebur
  • Kjøkkenvifte
  • Serveringsfat
  • Hagebord
  • Hårføner til hund
  • Bensindreven kantgressklipper
  • Stor hagesaks (til å klippe ned epletreet)
  • Ruller med lavt hagegjerde til å stikke ned i bakken – for å tette hullene langs gjerdene.


Vi har ikke mye å tilby i gjengjeld, annet en et TAKK og si at vi vil ta godt vare på hundene våre. Alle pengene går uavkortet til hundene og vårt arbeid for å redde flere hunder.

Vårt hovedmål er å gi hundene den best mulige løsningen til et godt liv, når vi omplasserer hunder er det derfor meget viktig for oss at hundene får et nytt og trygt stabilt hjem

18193794_1356555531092533_7406281123193351425_n