Hjelp Solplassen vinne penger denne høsten!

Solplassen deltar i Drammen Zoocenters kampanje «Med dyr som interesse» der Drammen Zoocenter deler ut kr.25.000,- til engasjement for dyr i lokalmiljøet.

Konkurransen starter i morgen og avstemmingsperioden varer frem til 16. september 2014.

Drammen Zoocenter har i år lansert en KundeApp til for smarttelefoner og nettbrett. Konkurransen er en del av lanseringen av appen, og det er via appen dere kan stemme 🙂 Når du har lastet ned appen finner du konkurransen under «stem» på den blå linjen nederst. I tillegg til appen får dere mange gode tilbud, registrering i kundeklubben, nettbutikk, og rabattkort til hund, katt, smådyr og fugl.

Appen kan lastes ned i AppStore, hos Google Play eller på http://app.zoocenter.no

vfdb

Hva som skal til for at Solplassen skal vinne penger?

Beløpet vil fordeles prosentvis på påmeldte deltakere gjennom en avstemming i vår Kunde App. Man kan stemme én gang per nedlastede app, og denne er tilgjengelig for alle smarttelefoner og nettbrett via App Store og Google Play. Det vil si at om din forening har fått 10% av avgitte stemmer mottar de kr. 2500,-.

Den mest aktive får mest, og den minst aktive får minst –men alle som mottar stemmer vil få noe, det er dermed viktig at våre støttespillere er aktive på appen og støtter oss i tiden fremover 😀

2014-06-14 13.31.09

Et par viktige ting å vite:

  • En person kan bare laste ned appen én gang i kampanjeperioden.
  • Det kan kun gis støtte til én organisasjon per nedlastning, og e-postadresse må oppgis ved avstemming.
  • Avstemmingsperioden vil være fra 16. juni til 16. september 2014.
2014-06-14 13.31.16
I hele avstemmingsperioden kommer Drammen Zoocenter til å legge ut spesialtilbud til de som har lastet den ned. Dermed blir det lønnsomt for alle å delta!