Hilsen fra Pondus

I går fikk vi en veldig koselig hilsen fra Pondus i sitt nye hjem.  🙂

Her kommer det en liten oppdatering fra Pondus og meg.

Jeg har nå hatt han i litt over ett år. Jeg kunne ikke i mine villeste drømmer fått en mer fantastisk hund! Selv om han er med meg 24/7, må jeg bare smile hver gang jeg ser på han! Nesten så han ikke får sove i fred… Han får selvfølgelig gå/sove over alt, senga, sofaen etc. Han er tvers-igjennom snill, søt og go hund. Super lære villig, og ikke minst lett lært. Nå i det siste har vi begynt å øve på å gå løs langs veien, selvfølelig ikke på trafikkerte veier. Det går super fint!

Han elsker å løpe! Spes. med en pipende ball i munnen. De er absolutt favorittene. Hans to bestevenner har blitt to rottweiler som bor i etasjen under oss. Det hender han synes det blir litt mye når de alle er sammen, men han er en liten tøffing som sier i fra.

Pondus er elsket av alle som møter han. Selv folk som egentlig ikke «liker» hunder, er redde for de, eller synes «ikke at små hunder er hund», faller for Pondus!
Han er med over alt!! I stallen, bilturer, fjellturer, byturer, sydentur, jeg smuglet han til og med inn på en matbutikk en gang… Han har vært med tilbake til Spania ett par turer også, til fast land. Første gangen var vi på hotell med hvite laken.(Han er bare litt bortskjemt!) Andre gangen bodde vi hos min «familie» i Spania, der de har 3 andre hunder som han går veldig godt overens med. Han er eksemplarisk å ha med på flyplasser og fly, overalt egentlig, rolig og sier ingenting. Sånn er det hjemme og, vis noen feks. ringe på døra… Det kommer ikke en lyd… Hvis det skjer at jeg skal på noe hvor han ikke kan være med, klarer ikke mamman min å si nei til å være barnevakt. Tror hun er like glad i han som meg. 🙂

Jeg vil ikke bytte han for alt i verden!! Tusen tusen takk for at jeg fikk lov til å ta han med hjem! Han er rett og slett fantastisk! <3
Jeg klarer ikke å komme på noe negativt. 🙂 Legger ved et bilde, en liten «forklaring» står lenger ned 🙂

Mange hilsener fra Pondus og Kari. 🙂

Bildet :
1. Pondus soler seg i nærmere 30 varmegrader, frivillig!
2. Hyttetur med Fant og Oliver, Oliver (boxeren) måtte dessverre avlives sensommeren i fjor.
3. Pondus koser seg med godbit på sofan.
4. Sitter pent å venter på flyet til Spania, på Gardermoen.
5. Hotelltur i Spania.
6. Koser seg på solsengen, med egent håndkle og rosa vannskål.
7. Første gang på hesteryggen, litt skeptisk.
8. Fjelltur helgen etter jeg var og hentet han på Solplassen.

til-marianne