Helgekos og årets kjæledyr

Hei alle sammen!

Thor, Lycke, Theo, Rufsa og Snehvit er på Solplassen. Lycke er her på ferie mens matmor nyter er par dager i syden. Med Lycke på Solplassen er det full fart, hun og Rufsa leker godt sammen og koser seg. Rufsa liker ikke kulden noe særlig men får raskt opp varmen.

Vil du hjelpe Thor å bli kåret årets kjæledyr? 

Varden skal kåre «Årets kjæledyr». Den heldige vinneren får et gavekort på 10 000,- fra Herkules Kjøpesenter. Thor er påmeldt men trenger stemmer for å vinne. Du kan stemme hver dag frem til 13.desember. Stem på Thor her.

Nytt hjem før jul?

Søte lille Rufse-Tufsa trenger et nytt hjem. Rufsa er en utrolig morsom og søt liten terrierblanding som ønsker seg et nytt hjem. Les mer om henne her.

Scott er en flott labradormix som sårt trenger et nytt hjem. Les mer om han her.

I tillegg har vi en Luzernerstøver hannhund på 11 år trenger et godt omsorgsfullt hjem hvor han kan nyte alderdommen. Han beskrives som rolig og fin, glad i folk og hunder. Eier er dement og må bo på sykehjem, og ingen pårørende kan overta hunden. Han er ikke brukt til jakt, litt overvektig. Det haster med å finne et hjem til ham!!Interesserte kan kontakte Mette på tlf 95086616

Vi ønsker alle en fortsatt fin adventstid 🙂

bfdfd bg f bgffb gfsb vdv