God Nytt År

Så er vi kommet til den siste kvelden i 2013, og det er på tide å si takk for det gamle. Vi er enormt glade for all støtten, alle hundene som vi har fått blitt kjent med og alle nye støttespillere vi har fått det siste året.

Ozzy (16)
Vårt lille paradis

Året har bydd på opp og nedturer, vi har grått, og vi har ledd. Solplassen har fått flere nye hjertebarn, og gitt mange av dem nye hjem. Vi har fått mange nye bekjentskaper, og reddet flere liv. I tillegg til å drive omplassering samarbeider vi tett med Noah og Dyrevernsalliansen, vi jobber for dyrenes rettighet, for at disse skal opprettholdes og forbedres.

Bambo (1)
Bambo har funnet nytt hjem

Vi har fått noen nye beboere på Solplassen og tatt farvel med andre. På Solplassen blir ingen glemt, alle hunder som kommer til Solplassen blir hjertebarne våres, og det vil de alltid være. Dette vil si at selv om en Solplassen hund får et nytt hjem vil den alltid være velkommen tilbake. Clara er en av de som har kommet tilbake til oss i år, i en alder av 14år skal hun få nyte resten av livet sitt her hos oss.

SONY DSC
Theo og Clara

I sommer arrangerte vi Åpen dag på Solplassen og hadde besøk av 50-60 mennesker på besøk. Vi arrangerte også en sommerfest for våre fantastiske sponsorer. Kjempe morsomt å møte alle sammen og vi håper at vi skal få det til i 2014 også.

Solplassen (180)
Åpen dag 😀

Solplassen deltok også i år på Dogs 4 All, som er en historie helt for seg selv. Norges største hundefest, vi hadde det rasende festlig,  vi storkoste oss! Det er så morsomt å blir kjent med så mange nye mennesker og spre ordet om Solplassen 🙂

Sol (18)
Whippetene Sol og Echo

Det er alltid noe nesten magisk med et nytt år: Følelsen av en ny start, av at man legger noe bak seg, og at en ny måte å tenke på kan inntre bare fordi vi har bestemt oss for å dele opp solens og jordens dans med hverandre som vi har gjort.

Naken (5)
I vår fikk vi møte denne lille familien, som alle har funnet nye hjem. Mor Minni, med sønn Pumba og datter Tina.

Skulle jeg beskrevet Solplassen med ett ord ville det vært kjærlighet. Hundekoserne som hjelper til på Solplassen overøser hjertebarna våres med kjærlighet. De står på dag og natt for å gjøre hverdagen til hundene best mulig. Som dere sikkert vet drives Solplassen fra egen lomme, og vi hadde ikke klart det uten så mange fantastiske ildsjeler og støttespillere.

SONY DSC
Lycke, Theo og Thor

Nytt år, nye muligheter, men det gamle blir aldri glemt. Tusen takk til dere alle!! og Godt Nytt år alle sammen!!