God helg til alle Solplassenvenner

Her kommer en lite oppdatering fra ukens hendelser på Solplassen. Alba, Tore, og Tara har funnet seg nye hjem 🙂

Oscar har flyttet ut på Solplassen igjen, han kunne ikke være der mens Tore var tilstede. Nå koser han seg og leker med alle de andre hundene. Enya, Tibetansk Spaniel til hundekoser Sissel har vært på besøk med søsteren sin(og Solplassenhund Bianca). Pelle, Aldo og Fivel var her sammen med Mette.

Vivi.

Lille Cavalier King Charles, Vivi, kom til Solplassen for en god stund siden. Hun har hatt så mange medisinske spørsmålstegn at vi har ventet med å legge henne hun for omplassering, i mellomtiden har hun bodd litt på Solplassen og i fosterhjem hos hundekoser Sissel. Vivi er bare 6år gammel men har tross sin alder, hjertefeil, øyeskade, dårlig hørsel, og tannproblemer. Vi har fått henne nøye undersøkt, behandlet øyne og satt henne på hjertemedisin etter utredning på Jeløy Dyreklinikk. Hun har også trukket en haug med tenner.. Stakkars liten, men nå smiler lykken til Vivi, hun er blitt en ny hund, uten smerter og med energi til å gjøre det hun orker. Og denne helgen reiser hun til sitt nye hjem. Vi krysser alle fingre, tær og poter for Vivi, måtte hun få mange fine år i sitt nye hjem 😀 Se bilde av Vivi nederst i bloggen!

Fivel.

Fivel, som bor i fosterhjem hos Mette har også vært på besøk denne uken. Hun er blitt mye tøffere og nå leker hun gjerne med de andre hundene på Solplassen. Det er jo flott hundesosialisering for en liten valp. Hun er virkelig en fantastisk søt liten jente. Du kan lese mer om Fivel her, og se nye bilder.

Nico.

Nico, som alltid er så blid og god er fortsatt på Solplassen. Han har det mest fantastiske hundespråket, han går overens med alle, og bryter opp hvis det er noen av hundene som krangler. Ute på tur går han fint i bånd, og er gjerne med på lange turer. Han er glad i å løpe og leke med den andre hundene, men om kvelden trives han best på en hundekosers fang. Nico er en innmari smart hund, og når han kjeder seg på Solplassen finner han alltid på noe nytt og spennende. Hans favoritt er å klatre fram og tilbake over gjerdet eller å ta seg en tur til skogs, men han er aldri langt borte og kommer alltid tilbake. Gjerdene på Solplassen er høye, og det har aldri vært en hund som har kommet over før, så vi er helt imponert over måten denne hundens kommer seg over på, han er veldig elegant, og det er tydelig at det hele er veldig gjennomtenkt. Les mer om Solplassens smarteste hund Nico her, og se nye bilder av han.

Nessie.

Nessie venter fortsatt på den rette, hun blir stadig mer leken og utadvent her på Solplassen. Vi har fortsatt ikke hørt henne bjeffe en eneste gang, og hun trekker seg unna hvis det blir alt for mye action. Men hun leker gjerne med de andre hundene og elsker å løpe. Hun er bare snill og det finnes ingenting vondt i denne vakre lille hunden. Les mer om Nessie og se nye bilder her.

Solplassen.

Thor, Theo, Oscar, Nessie, Snehvit og Nico er på Solplassen nå. Snøen smelter og store jordet ligner et gjørmebad på enkelte steder. Nå trenger vi masse sol og varme for å tørke opp Solplassen og få fram det grønne gresset! Selv om solen glimter til fra tid til annen kommer det også regn, haggel og snø. Nei, vi får vel bare smøre oss med tålmodighet og fortsette å tørke gjørme 🙂

Ønsker dere alle en strålende helg!! Takk for at dere følger med på livet på Solplassen 🙂 Trykk på bildene for å se dem i fullt format!

dsc04165-arw_oscar-1

 

pelle-1snehvit-1

 

oscar-3

theo-2thor

 

nico-3nico-2

 

dsc04202-arw_fivel-19

 

nessie-13dsc04262-arw_

 

nico-1vivi