Fredfull nyttårsaften på Solplassen

Solplassen er heldigvis forskånet for nyttårsraketter, og støy som fører med slik årlig feiring. Plassen kunne likegodt bli kalt for Fredsplassen som Solplassen – i forhold til sin beliggenhet 😀

PicMonkey Collage

De faste Solplassenbeboerne feiret overgangen til nyttår sammen med hundekoserne Renate med sin Max, og Eva med sin Jolly. Og det er jo litt luksus å ha en egen dyrlege i Renate – lett tilgjengelig på slike mulige stressfulle eventer. Mange hunder plages og sliter under denne feiringen, med utallige høylytte raketter. Men ikke på Solplassen…..

PicMonkey Collage4

Snøen lå kledelig på bakken, kulden kjentes, i vedovnen spraket det, huset var nyvasket og energien var på topp. Lek og utfoldelse stod på agendaen, og feiring av et fantastisk år i Solplassen regi.

Hundekoserne stekte opp kjøtt og organiserte søk, og annen positiv trening med hundene. Og i følge observasjoner var medbrakt bagasje stappet med godsaker, og en størrelse som kunne tilsi flere ukers opphold.

Nyttårsforsettene for neste år ble frisket opp av Klara, Dottie, Thor, Theo, Charly og Kirshi; være like loveable det neste året også 😀

Solplassen fikk besøk av Marianne med husky/Nuffe Tirill 1. nyttårsdag, som innebar enda mer lek og moro 😀

PicMonkey Collage5

Alle var de enig om at det hadde vært en fredfull og suksessfull feiring av det nye året 😀

PicMonkey Collage3