Fama og Jippi er omplassert

To vakre søstre søker omsorgsfullt hjem hos noen med mye tid til kos, turer og aktiviteter.

Engelsk Staffordshire bullterrier & Finsk lapphund
🐶🐶

Fama er en Staffordshire bullterrier på 11 år. Hun er en utrolig menneskekjær og kosete hund, og har fremdeles masse kjærighet å gi. Hun trives best i sofaen, og helst i en armkrok eller på fanget. Hun har aldri vist aggresjon ovenfor andre hunder, uansett kjønn.
Hun elsker barn, men da hun har et høyt energinivå, og ofte hopper på mennesker, så passer hun bedre med litt større barn.
Hun er en leken hund, som henter ball og pinner med stor iver.
Hun har tidligere hatt litt matallergi og går på et kornfritt for som fungerer godt for henne.

Ved en eventuell omplassering, ser vi helst at hun får komme til et hjem der de har masse tid til kos og lek, og som hun kan få lov å være i sofaen, da det er det aller beste hun vet.

Jippi er en Finsk lapphund på 9 år. Jippi er en mer selvstendig hund, som har et større behov for å være ute, og bruke snuten sin. Hun har en høy food-drive, som gjør henne lærevillig og lett å kontrollere med godbiter.
Jippi trives godt i nærheten av eieren sin, men har ikke det samme behovet for kos som Fama har.
Jippi er ellers en tillitsfull hund ovenfor mennesker, men er ofte mer skeptisk til andre hunder. Hun har aldri angrepet andre hunder, men sier raskt i fra dersom de kommer for nære. Med andre hunder i familien, så har dette løst seg veldig raskt med hjelp av et par turer på nøytral grunn slik at de kan bli kjent.
Hun er ikke kattevennlig.

 

Jippi har hofteleddsdysplasi grad D. Hun virker ikke spesielt plaget av dette foreløpig, men kan av og til virke litt stiv når hun reiser seg hvis hun har ligget en stund.

Kloklipp er en stor utfordring med Jippi, så det bør gjøres av noen med god erfaring. Hun biter ikke, men hun kan være vanskelig å holde fast.

Ved en eventuell omplassering, så ønsker vi at Jippi får bo hos noen som har god til til å være ute med henne i skog og mark.

Begge hundene har akkurat vært hos veterinær og fått vaksine og helsesjekk. Begge er friske. De kan gjerne omplasseres sammen, men det er ikke nødvendig.

Ta kontakt med Cecilie på tlf 92033232