En vårdag på Solplassen

Endelig helg 🙂

Vi har hatt en flott uke med strålende sol, endel vind til tider men stort sett knallfint vær. Hundene har kost seg med godbitsøk på jordene, og slikket sol i solveggen. Trykk her for å se et koselig videoklipp fra Solplassen.

vdvdvd
Bildet øverst er av vakre Theo, nede til venstre er Toby og til høyere Dotti

Toby storkoser seg med de andre hundene på Solplassen, han er en super sosial og glad liten hund. Hos de rette eierne vil han bli den perfekte kompanjong 🙂 Denne uken har vi fått en ny hund på Solplassen, Tina, hun har sklidd rett inn i flokken, har et flott hundespråk og er kjempe snill. Oliver og Alfi har reist ut på prøve i nye hjem, kryss fingrene for dem!

vdvd
Det begynner å se ut som sommer på Solplassen 🙂 Nede til venstre er Dotti, og til høyere er Mathew.

Kishi, Toby, Lotti, Dotti, Thor, Theo, Tina og Mathew er på Solplassen. Clara nyter noen velfortjente dager ute i kosehjemmet sitt!

Denne uken ble vi nødt til å gå til innkjøp av en ny sofa, Oliver tok deg et jafs av det ene sofasetet og ryggen, men slik er det hos oss. Møbler varer ikke evig, og for oss er det en selvfølge at hundene skal få ha det så hjemmekoselig som mulig, og derfor ligge i sofaen om de ønsker det. Både hunder og hundekosere er veldig fornøyde med den nye sofaen 😉

PicMonkey fbf
Nede til venstre er Tina og til høyere Kishi

Hundene som leter etter nye hjem nå er:

PicMonkey Collbfbf
Tina og Theo øverst, under til høyere er Kishi

Vi har fått mange spørsmål ang Mathew den siste tiden, vi har vært usikre på om vi klarte å finne et nytt hjem til han, og derfor har vi ikke kommet med noe mer utfyllende informasjon til dere, men nå ser det ut som om det er blitt bestemt, Mathew blir ny fast beboer på Solplassen. Mer info om Mathew kommer snart 🙂

PicMonkey Collagebfbf
Tid for godbiter!! 😀 Nede til venstre Mathew og til høyere Dotti.

Håper dere liker bildene i dagens blogg! Takk til alle som deler bloggen videre og hjelper oss å spre ordet om Solplassen. Denne uken har vi fått flere nye Grasrotgivere, super hyggelig, tusen takk!! Les mer om hvordan du kan bli Grasrotgiver og om andre måter å støtte Solplassens arbeid på her.

Vi ønsker alle en strålende fin helg 😀

PicMonfbfb
Bildet øverst er av Toby, under til venstre er Mathew
PicMofbbb
Theo tar seg en strekk, under ser vi Toby til vestre og Tina til høyere
PicModvdnkey Collagevdv
Hundene koser seg i den nye sofaen, fra venstre Tina, Dotti, Kishi, Mathew og Theo
fbfbf
Toby øvers og til høyere, Theo til venstre nede
bvdbdb
Dotti og Toby er blitt veldig gode venner 🙂
bfbfbf
Toby stortrives på Solplassen, under til venstre er Kishi og til høyere Thor