EN KJÆRLIGHETSERKLÆRING TIL EN GAMMEL HUND


Mange nøler med å ta imot en gammel hund, det er forståelig. Men nettopp derfor vil vi dele denne nydelig kjærlighetshistorien, å få oppleve kjærlighet fra en gammel hund er vakkert!
For ca 2,5 år siden kontaktet et nydelig par fra Vestlandet Solplassen. De hadde en sheltie tispe fra før og ønsket å gi en omplasseringshund et godt hjem. Sheltie King hadde akkurat kommet til Solplassen, han var allerede den gangen en senior på 12 år; en vakker kar med kloke øyne. Ville dette paret fra Vestlandet ta sjansen på å åpne sine hjerter og sitt hjem for en såpass gammel hund? Mange nøler, og det forstår vi for det gjør jo vondt å miste en hund kanskje kort tid etter du har overtatt den. MEN tenk, det utrolige skjedde ! Dette nydelige paret tok sjansen på å åpne sitt hjem til King!
Nesten to og et halvt år har gått siden King reiste fra Solplassen. Vi har forstått at det har vært 2,5 år fylt med kjærlighet og kvalitetstid og kjærlighet ! Tenk at vakre, kloke gamle King skulle få oppleve så mye kjærlighet på tampen av sitt liv! Nylig fikk vi på Solplassen beskjed om at King hadde sovnet inn i sitt hjem. Kings familie beskriver tiden med han så vakkert; ‘
«Kjære King, takk for fantastisk tid med deg💙 Du var allereie over 12 år når vi tok deg med heim frå Solplassen, men til og med siste vekene du levde, trudde mange at du var unghund😍 Det klare, vennlige blikket ditt og din småsprintande gange, gjorde at ingen såg dei grå håra. Du hørte lite, men vi kommuniserte med blikk, håndbevegelser og klappelyder. Du visste at vi var øyrene dine. Tross nesten null hørsel, var du også stolt vakthund- ein gang iblant. Vi hang sammen på turer i fjell og fjøre – du styrte tempoet, du fekk oss til å gire ned: -Du leste ‘dagens aviser’, mens vi tok oss tid til å sjå på utsikta💙 Leikeraptus og ‘galematias-løping’ fekk vi sjå kvar einaste dag, både når vi tok fram skoa, og når vi var ute på tur, du var så artig ein kar, nysgjerrig, blid og uendelig snill😅 Du hoppa nok opp og ned frå sofaer og stoler 30 ganger for dag, måtte jo sjå kva vi styra med😅 For ein fantastisk JA-hund💙! Tur? JA! Mat? JAAAA! Vente på deg her? YES! Kos? JIPPI! Berre vi såg på deg så gikk halen heilt helikoptervill, og iiiiingen kan lage koselyder som du😍 Og til høyere vi lo (for det høyrde jo du også) til meir logra du, og til meir koselyder baud du på😍 Du var med oss på jobb og fritid i nesten 2 år, og båndet vi hadde var veldig veldig sterkt, vi trengte vår King like mykje som du trengte oss. På tirsdag kveld tok du eit raskt farvel i armane våre heime💔 Sjølv om vi hadde gleda oss til jul med deg, og sjølv om vi håpte på ein sommar til, kan vi ikkje anna enn vere takknemlige for den skjønne tida vi fekk dele🙏🏼! 14,5 år ung praktkar har forlatt oss, aldri gløymer vi deg lille skatt🐾💙
I dag er verda vår mykje fattigare, litt gråare og veldig tom – fordi du King mangler.😍 Sov godt kjære King’en vår!»
Solplassen ønsker å takke Kings familie for at de åpnet sine hjerter og sitt hjem for en gammel senior hund. Dere har vært fantastiske! Å motta kjærlighet er en berikelse !

.