Dino – på prøve

Dino omplasseres til aktive eiere med hundeerfaring. 

Dino (ca. 5 år gammel) er en fantastisk flott blandingshund på ca. 28kg. Han har ukjent opphav og en god mix av flere raser, mulig labrador, schæfer med flere.

Han elsker kos, tur og trening. Han er en aktiv type som trenger både godt med mosjon og også noe «hjernetrim» som trening av lydighet, triks, spor el.l. Han er ganske lydig, og går godt overens med de fleste hunder. Han går greit med barn, men kan være ganske så voldsom/uforsiktig i lek og oppfører seg som en stor valp og passer derfor ikke for de minste barna.

Dino trenger gode rammer i hverdagen og en erfaren eier da han lett kan stresse seg opp. Han er veldig glad i kos, men han får aldri nok. Derfor er det lurt å be ham om legge seg i senga si når man har kost ferdig, slik at han får hjelp til å finne ro. Han får panikk ved tvang i kloklipp, men så lenge man tar seg tid og jobber belønnings-basert så er han helt avslappet og tillitsfull. Dino ble mishandlet når han var valp, men dette er ikke noe man kan merke mye til da han er svært tillittsfull og hengiven. Det eneste man kan merke er at han trenger hjelp til å holde stresset nede, f.eks ved å si sitt hver gang han girer seg opp, samt gi ham nok aktivitet. 

Dino elsker bilkjøring. Han kan takler helt greit å være alene hjemme. Han går relativt pent i bånd og kommer stort sett på innkalling. Han har en god nese og vilt-interesse og bør derfor alltid holdes i bånd.

I korte trekk: Dino er kosete, livsglad og livlig. Han trenger hjernetrim og mosjon, kombinert med litt rammer/ro-trening slik at han ikke stresser seg opp. Dino omplasseres til folk som har tidligere hundeerfaring og som ønsker seg en sprek treningskompis. 

Dino bor i et fosterhjem på Østlandet frem til han finner et nytt hjem og kan besøkes der. Dersom du tror du kan tilby Dino et godt hjem kan du kontakte oss og gi oss informasjon om deg selv i en e-post merket «Dino» til: solplassenhundeomplassering@gmail.com 
evt. kontakt hundekoser Maria tlf. 95767769 (er dessverre ikke alltid tilgjengelig på telefon så send gjerne en SMS først med hva det gjelder så blir du ringt opp).