Clara og Småen

Hei alle sammen 🙂 Håper alle koser seg med Julekalenderen, det gjør ihvertfall vi!

1425733_558751494206278_513597952_n
Thor, Theo, Kishi, Snehvit og Aldo

Nå er det adventstid på Solplassen, det er pyntet og alle gleder seg 🙂 Vi har fått så mange fine hundeleker og utstyr etter Dogs 4 All, hundene storkoser seg med alle de nye lekene. Thor samler alle ballene under bordet i sin faste seng, mens Dotti liker å stjele alle de myke bamsene for å så ta livet av dem.

SONY DSC
Jentene følger med i vinduet. f.v Clara, Kishi, Dotti og Snehvit ligger
SONY DSC
Julepynten er klar
SONY DSC
Clara

Clara.

Clara er en 14år gammel Pomeranian, hun er en sprek eldre dame med mange sterke meninger. Hun kom til Solplassen for noen år siden, fikk nytt hjem men er nå kommet tilbake og blir fast beboer hos oss. Clara liker seg best på fanget, og vil gjerne dulles med hele tiden. Hun hadde endel floker i pelsen når hun kom til oss, og vi var nødt til å barbere halen hennes. Hun trives godt på Solplassen, hoppe opp og ned i sofaen som en tenåring og løpet på storejordet med de gamle hundene. Veldig glad i mat, men får hun velge vil hun aller helst leverpostei.

SONY DSC
Snehvit
SONY DSC
Småen

Småen.

Småen er også en tilbakevendende Solplassen hund. Han fikk nytt hjem i fjor på denne tiden, men kommer tilbake grunnet eiers helse. Småen er en 12år gammel Bichon/Westie mix. Han har bare vært hos oss i noen dager nå, var to uker i fosterhjem før han kom til Solplassen, så han synes alt er litt uvandt enda. Småen er blitt tydelig eldre, han trenger hjelp til å komme opp i sofaen, og han er litt usikker på hvordan han skal be om hjelp. Så Småen er en vi må følge litt med, lese signalene han viser og finne ut om han vil han kos, opp i sofaen eller vil ned igjen. Han bruker litt tid på å blir trygg på nye hundekosere, men når han er blitt det så fotfølger han oss rundt. Småen elsker å bli klødd på hodet og halsen, da legger han seg rett ned og sovner.  Nå ser Småen litt ekstra rufsete ut på disse bildene, vi holder på å stelle og klippe pelsen hans, men må ta det i små porsjoner av gangen for tålmodigheten er ikke så lang 🙂

SONY DSC
Rufsegutt Småen
SONY DSC
Kishi
SONY DSC
Clara
SONY DSC
Dotti
SONY DSC
Snehvit
SONY DSC
Claras rottehale 😀
SONY DSC
Koselig med jul
SONY DSC
Dotti
SONY DSC
Dotti og Clara
SONY DSC
Ønsker alle en fin adventstid