Ragazzo – omplassert

Ragazzo – 6 år gammel boxer – trenger et nytt hjem hos snille, erfarne mennesker. 

Ragazzo er en snill, sosial, nysgjerrig og sta fyr. Han er glad i å være ute på tur. Kan dra litt i båndet i møte med andre hunder, da han gjerne vil hilse på og leke.
Han kan være litt skvetten, synes det er ubehagelig om noen kommer brått på. Liker ikke små barn og deres uforutsigbare oppførsel, men eldre barn går fint, og han blir veldig glad om noen vil leke med ham! Han trenger en tydelig og bestemt eier som hjelper ham til å føle seg trygg.
Ragazzo er vant til å være alene mens familien er på jobb og skole. Åpner dører selv, så dører til rom han ikke får være i må låses.
Er gjerne med på biltur.
Kloklipp liker han ikke, så det gjøres hos veterinær – ellers er han glad i dusj og stell. Han tar gjerne et gjørmebad ute, så fint at han er glad i å dusje!
Boxere er energiske, sterke hunder, som trenger mye mosjon og oppgaver for å trives, så han trenger en eier som liker å jobbe med hund og som har tid til turer og annen aktivisering.
Ragazzo bor hos eier utenfor Oslo, til det rette hjemmet dukker opp. Interesserte bes sende mail merket «Ragazzo» til solplassenhundeomplassering@
gmail.com og fortelle hva dere kan tilby ham. Eller ringe Mette på tlf 95086616.