Bianca

Bianca – amerikansk cocker spaniel på 5 år – ønsker seg en familie som kan ta henne med på langer turer, som vil leke med henne, og la henne få fysiske og mentale utfordringer.
Og som vil ligge og slappe av på sofaen sammen med henne!

Bianca er veldig sosial, og glad i alle mennesker. Selv om hun vokter hjemmet sitt, og sier høyt ifra om noen nærmer seg, er hun veldig glad i å få besøk. Siden hun varsler, passer hun best til å bo i hus uten naboer for tett innpå. Hun synes bilkjøring er ok, i bur, men sier ifra om noen kommer for nært bilen. Pelsstell og kloklipp går greit. Hun er et matvrak, og forsyner seg gjerne fra bordet om noen har glemt å rydde bort alle godsaker. Kan «prøve seg» for å sjekke om hvem som er sjefen i huset, og trenger da en rolig og bestemt beskjed om at det ikke er henne. Da godtar hun det.
Bianca er ikke interessert i å være sammen med andre hunder. Møter hun noen som er for nærgående gir hun klar beskjed om at de skal holde seg unna. Selv unngår hun kontakt.

Bianca liker best at flokken er samlet. Hun kan være alene noen timer, men ikke hele arbeidsdager. Hennes nye familie bør ha hatt hund før, de må være snille, tålmodige og konsekvente. Hun bor mer enn gjerne sammen med barn fra ca 5 år og oppover, men ikke med hund eller katt.

Interesserte bes sende mail merket «Bianca» til solplassenhundeomplassering@gmail.com og fortelle hva slags liv dere kan tilby Bianca.
Evt kan dere ringe Mette på tlf 95086616