Bamse, Charlie, Otto og de andre hundene på Solplassen

God helg alle sammen :)

Her kommer en liten oppdatering fra Solplassenhundenes uke. Vi har hatt endel både regn og sol, heldigvis for de firbeinte på Solplassen er det ikke noe must å gå ut i regnet, her får alle velge selv hva de vil og når solen skinner utnytter vi den for alt den er verdt.

Bamse har kommet til Solplassen, han er blitt god venn med de andre to nye ungkarene hos oss Otto og Charlie. Alle tre er aktive, morsomme karer som leter etter nye hjem, og du kan lese mer om dem lengre den.

Denne uken hadde vi en mini-utflukt med alle hundene til andre siden av brua 🙂 Her er gresset så høyt nå at hunder på størrelse med Bamse lett forsvinner i gresset, men dette gjør det hele bare enda mer spennende.

Charlie, Kishi, Lotti, Theo, Thor, Bamse, Otto, og Mathew er på Solplassen nå. Tony, og Viktor har fått nye hjem 😀

ngfnfngf
Bamse med de store øra er ny på Solplassen og leter etter sitt nye hjem. Solpassenhundene koser seg sammen ute på de store jordene våres. Charlie er en super sjarmerende liten fyr som også leter etter et nytt hjem

Hundene som leter etter nye hjem nå er:

mhmgh
mini-utflukt til andre siden av den nye brua 🙂 Hundene har vært på oppdagelsesferd i det høye gresset. Veldig spennende synes alle. Og hvem har vel sagt at det er kun småhundene som går på bordet på Solpassen? Nei her er det ingen forskjellsbehandling og Otto benytter gjerne sjansen til å demonstrere dette!

Vi minner om Åpen dag på Solplassen.

Søndag 6. september arrangerer vi åpen dag 😀

Dere får møte noen av våre faste hundebeboerne, hundekoserne som gjør Solplassen mulig. Vi steker vafler 😀 Om noen vil ta med kake så setter vi stor pris på det. Det blir også salg av forundringspakker!

Meld deg arrangementet ved å sende oss en melding på Facebook eller send en mail til solplassenhundeomplassering@gmail.com

jhmjh
Charlie og Otto er utslitte etter oppdagelsesferden 🙂

Takk for alle støtten vi får og for at dere deler ordet om Solplassen med folk dere kjenner 😀

Ha en fortsatt fin og solrik søndag!