Balto – omplassert

Balto er nå omplassert i ny familie.

Vi søker etter et nytt godt hjem for Balto, 2 år og 3 mnd gammel. Balto er en flott Border Collie som er kjemisk kastrert. Balto har god helse.

Balto har mye personlighet. Han er en aktiv og glad hund som gjerne vil trene og leke med ball. Han beskrives som en skikkelig kosegris. Balto blir gjerne med deg på turer og aktiviteter.

Balto omplasseres fordi eier ikke lenger kan gi ham den oppfølging han synes han trenger.. Balto har aldri vært aggressiv men passer litt på eier. Han går godt sammen med andre hunder og er godt sosialisert. Imidlertid er han skeptisk til større hannhunder. Han er vant til katt men har hatt lite omgang med barn.

Balto ønsker seg et landlig hjem hos aktive mennesker. Han er lydig og kan gå løs. Han er ikke brukt i gjeting men egner seg godt. Han kan være hjemme en arbeidsdag. Han liker å kjøre bil.

Balto er redd ting som hårføhner og støvsuger. Han kan også klage om han ikke får nok aktivisering i løpet av dagen.

Balto befinner seg hos eier i Bø i Telemark.

Balto er særlig glad i menn og ønsker seg et landlig hjem med gode utemuligheter og mye kos. Ta kontakt med Mona på tlf 920 19 505 (12 -16) eller mail solplassenhundeomplassering@gmail.com om dere ønsker å gi Balto en nytt hjem.