Balder – omplassert

Balder – Engelsk springer spaniel på 5 år – trenger et omsorgsfullt, aktivt hjem.

Balder er en tålmodig, rolig og snill gutt.
I møte med hunder legger han seg gjerne ned, så det ikke blir noe bråk.  Treffer han folk han gjerne vil hilse på, hender det han blir så ivrig at han hopper opp på de.
Som springere flest er han glad i å være ute på tur, og trekker i båndet for å få med seg alle interessante lukter. Også typisk for rasen, er han veldig glad i mat, og stiller gjerne opp som «forvasker» når oppvasken settes i maskinen. Tigger litt, men hører etter om han blir bedt om å skutte.
Han er gjerne med på både biltur og båttur.
Vant til å være hjemme alene når eier er på jobb, men det er ønskelig at han kommer til noen som ikke er mye borte, eller kan ha ham med seg på jobb.
Han kan gjerne bo sammen med en annen hund, da helst en som er voksen og rolig. De første årene bodde han sammen med katter, så en hundevant katt vil nok også gå bra.
Balder ønsker seg et hjem hos noen med god tid til turer, trening og kos. Springeren er veldig glad i flokken sin, og vil aller helst være sammen med eier hele tiden. Er det barn i familien bør de være over 12 år, og forstå hvordan man omgåes med hund.
Balder har lavt stoffskifte, men fungerer fint  ved at han får medisiner – 1 tablett morgen og kveld. Medisinutgiftene er ca kr 1100,- pr år.
Interesserte kan sende mail merket «Balder» til solplassenhundeomplassering@gmail.com og skrive om hva dere har å tilby Balder, eller ringe Mette på tlf 95086616.
Balder bor hos eier ved Drammen til vi finner et godt hjem til ham.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA