Åpen dag 13. sept. 2015

Søndag ble det arrangert «Åpen dag» på Solplassen.

Dette er et årlig arrangement som blir mer og mer populært. «Åpen dag» er en fin anledning der hundevenner, bekjente og andre hundeelskere møtes for å ha en fin dag sammen der alle kan treffe fastboende Solplassenhunder, tidligere Solplassenhunder, hunder som er til omplassering, i tillegg til alle de besøkende hundene. Sånn omtrentlig var det 100 mennesker og 40-50 hunder innom portene i løpet av dagen. Regnværet som var spådd kom aldri, så hundene løp rundt i et ellevilt kaos på de store jordene og noen kretset rundt vaffeljernet, dette er 17. mai og julaften på en gang for hundene. Her vanket det masse kos og mange godbiter. Det ble servert gode hjemmebakte kaker og kaffe, i tillegg gikk vaffeljernet kontinuerlig til glede for både to og firbente.

20150913_171014

Blant de fremmøtte var det flere som var interessert i å adoptere, fjernadoptere, være fosterfamilier eller støttemedlem. Noen kom langveisfra og ønsket å adoptere hund, en hadde nylig mistet sin hund og hørte om Solplassen for kun en uke siden. En hund som kommer til Solplassen nå i september fikk et fosterhjem der og da. Den lille hjerteknuseren Nora sjarmerte alle og det var flere som var interessert i å gi henne et godt hjem. Det ble en fin anledning til å knytte nye kontakter for fremtidige gode, faste hjem for nye Solplassenhunder. Mange hadde med seg utstyr og godis til Solplassenhundene og vi solgte unna forundringspakker og Solplasseneffekter i et forrykende tempo.

Det ble en veldig hyggelig og vellykket dag på Solplassen for både mennesker og hunder, utrolig mange flotte hundemennesker var innom og bidro til å gjøre dagen perfekt.

bbb bgfbgf dbdf fdbd fdvdvfd gngn grgrg jmymy nng PicMonbgfbfb PicMonkebfbf PicMonkey Collagebfdbd PicMonkey gg PicMonkeyfdbdbfd Picvv vdvd