Amigo

Amigo er en bichon havanais på 7 år som ønsker seg et nytt hjem! 

Amigo er en hengivende, kosete gladgutt som elsker å være midtpunkt! Han er veldig glad i å finne pinner på tur, søke etter godbiter eller kaste ball og bamse. Tur syns han også at er supergøy! Han er vant til å være litt hjemme alene, men ønsker seg helst et hjem der han slipper å være mye alene da han er en selskapelig kar.

Han har bodd hele livet sitt i samme hjem, men er dessverre litt ukomfortabel med mindre barn og trenger derfor et nytt sted å bo. Amigo viser tendenser til å være underdanig og usikker rundt barn, og trives best med å slippe og hilse på dem. Han er også usikker i forbindelse med andre hunder, spesielt hannhunder. Han har dog vært med på en del turer med andre hunder, og det går veldig bra. Det er nok heller i en hilsesituasjon at han føler seg presset.

Amigo er vant til å være med på tog og t-bane, men kan bli bilsyk i buss og i bil.

Amigo søker et rolig hjem der han slipper å forholde seg til barn og er eneste hund. Han kan godt bo i en familie med ungdommer. Han er til fjernomplassering via Solplassen og bor hos eier i Vestby til han blir omplassert. For mer informasjon, ring Ellie på 90595084 eller send mail til solplassenhundeomplassering@gmail.com.