Aladdin


Aladdin er en 3.5 år gammel blandingshund mellom chihuahua (75%) og pappilon (25%) som ønsker seg et nytt hjem.

Aladdin er veldig glad i kos, og han er en spretten og artig liten kar som fint kan følge med på lengere turer.  Han hadde sikkert også likt å prøve f.eks Agility eller annen hundesport, men han vil nok også trives hos noen som kun vil ha en turkamerat.
 
Aladdin går godt overens med andre hunder og katter. 
Han takler fint å være alene hjemme en arbeidsdag og å kjøre bil.

Ift. bjeffing så kan han reagere litt på lyder på utsiden av huset og si ifra om det, så det vil kanskje være mest ideelt med noen som bor i enebolig e.l. men på tur så er han ikke bjeffete. Kan kanskje boffe litt på enkelte mennesker han synes virker litt skumle.

Han er dessverre litt skeptisk til mennesker, og kan bruke litt tid på å bli helt trygg på nye folk. Men når han først blir trygg så er han veeeldig hengiven, glad i kos og er en god venn. 

Ny eier må ha god hundeerfaring og klare å lese hundespråk på en god måte. Ny eier må ikke korrigere han med kjeft, men heller omdirigere og distrahere på en rolig og trygg måte. Han takler dårlig å bli irettesatt og sier i fra hvis han føler seg usikker eller presset. Når man får han til å samarbeide istedenfor å tvinge så er han en veldig fin hund. Vi ser helst etter noen godt voksne uten barn/utflyttet voksne barn, som har et rolig og ordnet liv med stabilitet. 

Aladdin befinner seg i et av Solplassens fosterhjem på Østlandet.

Han er chippet og fulgt opp med vaksiner og tannstell. Han har vært forsikret i Agira sammenhengen fra valp og det er ønskelig at dette videreføres til ny eier da han vil ha utvidet dekning. 

Dersom du tror du kan tilby Aladdin et godt hjem, så kontakt oss helst på e-post først og fortell litt om deg selv, din livssituasjon og din erfaring med hunder: solplassenhundeomplassering@gmail.com (Emnefelt: Aladdin)
Eller du kan ringe fostermor Maria tlf. 95767769 (Send helst en sms med hva det gjelder så ringer hun opp, pga. jobb kan det variere litt når hun kan svare på tlf.)