Anton

Welsh Corgi Cardigan Anton er på jakt etter en ny flokk.

Anton er en sosial og trivelig kar på 2 år. Han elsker å være sammen med mennesker og andre hunder, og vil helst være sammen med flokken sin hele tiden. Gjeterinstinktet gjør at han passer godt på flokken når man er ute på tur, og han foretrekker at man går i samlet tropp.

Anton liker å trene og få arbeidsoppgaver der han må bruke både kropp og hjerne – søkearbeid er nok det aller morsomste han vet. Han liker også godt å øve inn triks, men blir fort utålmodig. Dette er en hund som trenger mye fysisk og mental trening for å være fornøyd, og er han ikke fornøyd gir han tydelig beskjed om det ved å stirre på deg og bjeffe!

Anton trenger en erfaren eier, helst med god kunnskap om rasen eller andre typer gjeterhunder, og hva de trenger av trening og arbeidsoppgaver. Han omplasseres fordi han stresser veldig når han må være alene, så han må komme til et hjem der noen er mye hjemme. Han kan være voldsom overfor barn, så er det barn i familien bør de være over 12 år og hundevante.

Drømmehjemmet er hos aktive, turglade mennesker som vil ha en hund å jobbe med, og som lar ham dele sofaen med dem – Anton er veldig glad i kos! Det hadde i tillegg vært fint om hans nye hjem har trygge uteområder der han kan gå fritt rundt. Han kan nok bo sammen med en rolig og snill hund, men kan være litt masete og «ertete» overfor andre hunder.

Ikke vant med katt, men virker nysgjerrig og vil leke med de han har truffet.

Praktisk info:
Rase: Welsh Corgi Cardigan
Alder: 2 år
Vekt: ca. 16 kg.
Vaksinert, chippet og registrert i NKK.
Frisk og rask. Er kryptorkid.

Bor hos eier utenfor Oslo, og kan treffes der etter avtale.

Hvis du vil gi Anton et hjem, send mail merket «Anton» til solplassenhunder@gmail.com og fortell hva du kan tilby ham, eller kontakt Mette på tlf 95086616 kl 10-16.