Pepper – omplassert

Pepper er omplassert i ny familie.

Pepper – Samojed hannhund på 6 år – ønsker aktivt og omsorgsfullt hjem!

Denne vakre gutten er glad i mennesker, er vant med barn og er leken og kosete. Han er veldig glad i å være ute – enten på tur, eller bare ligge i hagen og titte på fuglene, og følge med på hva som skjer i nabolaget. Kommer det noen ukjente forbi sier han ifra. På tur kan han dra i båndet, liker å snuse og markere, men stopper gjerne for å slå av en prat med naboen. Han går fint overens med de fleste tisper, enkelte hannhunder blir han irritert på. Ikke 100% til å stole på ved innkalling, så ikke vant til å gå løs på tur.
Pepper er sta, og trenger en tydelig eier. Han viser misnøye (knurrer) når han må dusje eller klippe klør. Kloklipp hos veterinær går fint.

Han er vant til å være alene hjemme når familien er på jobb og skole, og liker da å være på et rom der vinduet kan stå åpent, så det er kaldt og godt. Når han har lagt seg for kvelden vil han være i fred, og kan knurre for å gi beskjed om det. Han bør derfor ha sin egen plass der han vet han får være i fred når han vil.

Han er frisk, fulgt opp hos veterinær med vaksiner, er chippet og registrert i NKK.
Han kommer fra Kennel Zicato.
Omplasseres pga langvarig sykdom i familien.

Pepper ønsker seg et hjem hos hundevante folk som gir ham mulighet til å være mye ute – både på tur og i hage – som gir ham masse kjærlighet og oppmerksomhet og som respekterer grensene hans. Barn i familien bør være over 12 år. Det er viktig at ny eier setter seg inn i hva en Samojed trenger av aktivitet, pelsstell osv.

Interesserte kan sende mail merket «Pepper» til solplassenhundeomplassering@gmail.com og fortelle om hva slags liv dere kan tilby Pepper, eller kontakte Mette på tlf 95086616.